Птах

Він летів посеред хмар,
Зносив спрагу, холод, жар,
Долетіти він хотів,
Поки бажання не згубив.

Він хотів дійти туди,
де... він сам не знав куди.
І навіщо це йому?
Але я скажу, чому.

Жага справжніх почуттів,
в вимірі нових життів,
Просто він цього хотів,
Серце він усим цим грів.

Птах живий іще летить:
До цих пір тей звук бринить;
Крилами повітря б"є,
дзьобом скелю розіб"є.


Рецензии