Не знала

Приборкала лева,
Кохала його,
Любов'ю добро вишивала.
Ще мить і він зник,
Не знайдеш того,
Що я завжди пам'ятала.
Знайшла я ведмедя,
Й його покохала,
Віддала всю душу свою,
Та він вирвав серце,
І кров'ю, я знала,
Розмив всю надію мою!
Приборкала птаха,
Орла молодого,
Й так сильно його доглядала,
Він крила розправив,
Подряпавши долю,
І зник десь далеко у хмарах.
Тода, я, позбавлена серця й надіі,
Нічого не пам'ятала,
А зараз, знесилена птаха маленька,
Згадала, що звіра кохала...


Рецензии