Почуття

Кричи, кричи як тільки можеш,
Слова твої у ніч пішли!
Бери з собою все, що хочеш,
Лиш страх з собою не бери!
Біжи звідсіль ти швидко-швидко,
Тікай – навколо ні душі!
Та не забудь протерти личко,
Бо сліз не видно лиш тобі.
Навколо квіти, трави, грози,
І віє вітер звідусіль.
Вони вже бачили ті коси,
Що були змочені у біль.
І тільки як відчуєш волю,
Кришталь зійде із вуст твоїх,
Холодний жар паде росою
Ти привітаєш сміхом їх
Та крик придушиш сам собою,
Зупинять ніжки швидкий біг.


Рецензии
Дуже чуттєвий вірш. Особливо сподобався вираз"...коси, що були змочені у біль." Ти вмієш досить нестандартно виражати свої думки, і тому мені подобаються твої вірші.

Сергей Величко   30.04.2008 21:48     Заявить о нарушении
Дякую, мені неймовірно приємно)))

Ольга Кель   30.04.2008 22:57   Заявить о нарушении