Нове життя

Нове життя, нові страждання,
А може тільки радість в снах.
І хто пізнає побажання,
Коли клопоче в серці страх?

Страх перед першим нашим кроком,
Що може хтось зробив в пітьму.
І зрозумів лиш через роки,
Що закувався в клітку золоту.

Чи може страх перед коханням,
Що більше нема тих почуттів.
І не судилось справдитись бажанням,
І знову безліч зламаних життів.

Та ти не бійся – це неправда!
Це тільки все ілюзій страх,
Бо ми живемо не для страждання,
А лиш для радості в очах…


Рецензии