***

Змінюю світ навколо себе,
Змінюю речи ті що треба,
Змінюю колір, змінюю світло
І тепер нікого поруч не помітно.

Але так треба, цього хочу,
І тепер не дам собі голову морочить!
Ти впізнаєш мене по тому,
Що не буде більш кривди для тебе самого,

Впізнаєш по сміху пізнання,
Цього світу вигнання…
Не буду більш лялькою сумною,
Яку можна тримати поруч з собою.

Стану трошки сором’язливою, наївною,
Інколи кумедною, інколи дивною,
Стану, такою яка я є,
А не такою, яка по течії як інші пливе!

Стану сильнішою, стану мудрішою,
А не такою яку мене бачили інші раніше.
Буду завжди веселою, привітною,
І всіма людьми помітною!

Зміню колір, зміню свої очі,
Зміню те, що світ напророчив!
Все я пішла, речей дуже багато,
Що треба змінити самій, а не інших благати!


Рецензии