Край родной

Ах, матушка, земля Росская!
Що ж мене до себе так кличеш ти?
Я не бросила тебя, не бросила,
Хоч живу на iншiй сторонi...

Ох, матінко, Українська земле!
Вiдчого до себе раптом пригорнула?
Ведь, должно быть, я чужая, чужая тебе!
Що ж тримаєш, лобызая, как родную?...

27-12-2007


Рецензии