Смага касца

Пякла нязвыклая спякота,
Калi касiу я у лагчыне.
Спякота цяжкая... Ад поту,
Бадай што, дыхаць
Немагчыма.
Узмах касы, уздых...
Асоты
Касiць лягчэй за
Канюшыну.
Па слiзкiх купiнах,
У ботах,
Касiу пажоуклую лагчыну.
Яна адбiлася на твары
Загарам модным, чыстай
Смагай...
Я потым доуга, доуга
Марыу —
Папiщь вады з бiклагi..


Рецензии