Вивфлеемская история. 6

 Й ТИ КЩО ЯКИ ЩЕ БЕЗ АУVТОССНИ (т.е. без самости) ПРОСТО ИЗ ЖАЛСКИ ПРОСЯТЬ
 ЙОГО ВВИЙТЫ В ИХХ Е.

 Й VОНО ВВИВХОДЫТЬ. И ПРОСТО ЗОСТАЕТЬСЯ.
 
 БО ЩО ЕМУ ДОРУЧЫШ?! VОНО Ж НЄ ГОБРАЗОВНЕ ЩЕ!

 НУ И. ЦЕ ДЗО"е НАЧНАЕ ЦЕ У ВОСПЫТУВТЫ.

 И ЦЕ ДЛЯ ТЫХ, КЩО НАБЛЮДАЕ ВОЦЮ ВОЗНЮ ДЗО"е З СВ"ИМ У,
 Й СМЕШНО И ТРОГТЛЬНО. БО ТАК И Е У Е. СЫМИ СУДИТЬ:
 
 ДЗО"е БЕРЕ ЦЕ У ЗА ХФIСТ БО НАДА ЙГО ПРЫЩЭМЫТЫ ДЛЯ ТОГО ЩОБ
 З ЦЫМ У ПАГГАВVОРТЫ.
 БО ЯК З НЫМ ПАГГАВVРЫШ АКШО ЦЭЙ ХФIСТ НЄ ЗНАТЫ ДЕ ЗНАХДЫТЬСЯ.
 ВVН Ж НЄ ПРЫСТРУНЭЄНЙ ЩЕ У ГАММОДАД.
 И ШЛЯЕТЬСЯ САМ ПО СОБИ В БЭЗКРАЙЇ.
 
 И ВОТ. ЦЕЙ ХФIСТ В АТВТ НЕ ТО ЩО ВVАЗМУЩАЭТЬСЯ.
 ВVН ПРАМ КЫПЫТЬ ГОТ ЗЛОСКИ:
 
 - ЦЕ ШО ЗА БАНДЫТИЗМ?!!! ТЫ ЧО МЕНЕ ТРЭТЬЮЄШ (типа: страшно мучыш)?!!!
 Я ЦЕ НЄ ПОТЄРПЛЮ!!!! Я ВЖЄ ПОБИГ ЖАЛИТЫСЬ!!!! МЫ ТБЕ НАКАЖЕМ!!!!
 ТЫ ПЄР"V"Е"СТАНЕШ ВАРИЮВАТЫ (безобразничать)!!!!
 МАНIЯКЫ У НАSS В"НЭМА ВЖЕ!!!!
 
 - ОИ! ТА ПЭРЭСТАНЬ ПЫЩАТЫ!! ТЫ ЩО?! - ИКЫЙСЬ ПРЫДРКВАТЙ?!!
 КЩО ТЬБЕ ТРЭТЬЮЄ?!! НА ФGА ТЫ МНЕ!!?
 ОИ!! ЧЫСТА КАМЄДЫЯ З ЦЫМЫ ЬО-Ё! ТЫ ЩО?! - МЕНЕ НЄ УЗНАЕШ?!!
 Я ЖЕ ТВИЙ тато!
 
 - АГА! БРЭШЫ БРЄШЫ! Я НЄ ЙДIЬОТ!
 МИЙ тато НЄ Е ТКЫЙ КОSSТРЮБАТЫЙ!
 МИЙ тато САМЫЙ КРАСЫVЙ ИЗ ВСИХХ!
 И Я ТАКЫЙ ЯК ВVН, А НЄ ЯК ТЫ!
 
 - НУ ТЫ ДЫВЫ! ТЫ ХЬТЬ СОВОЕ СЬБЕ В"ДЕСЬ БАЧЫВ?!
 ТЫ Ж КОПИЯ МЕНЕ!
 
 - НЄ МОЖЕ БУТЫ! МНЕ V СКАЗАЛО ЩО Я У НЬЙОГГО В Е ЛУЧЬЧЕ ВСЕХ.
 
 - ОИ! ЦЕ ТВОЕ V ПРОСТО МIШIGУВАТЕ (типа придуркуватое).
 ОНО НЄ ВМИЕ ЩЕ НАВИТЬ ПРАВЄ И ЛIВЭ РОЗОЛИЧЯТЫ.
 ТАК ШО ЕГО СЪЮЖДЕНЬНА НЄ МАЮТЬ ЦВИЦВА (Цвицв - суть знания).
 ТО ЕСЬТЬ. У Е ПУСТИ, А В ЕСЬТЬ НЄБАРVНИ (типа: не окрашены).
 ТО ЕСТ. НЄ МЗGOVI, А БРЭД"ЬОVI.
 ТО ЕС. НЄ З ...., А З .... (см. Илл.).
 ТО Е. БЭЗЕЙНI (несобытийные).
 ИНАЧЕ ГОВОРЯ. ЛЫШ ЯВЫЩНI.
 И ПОТОМУ МАРНОТНИ (зря выдыхаемые).
 ОИ! ВИД ЦЫХ МАРНОТ У НАШИМ VIВФЛЕЕМI У IЗБАХ ЛУШПЫНЬНЯ УЖЕ СТАЛО ПОССОНМ
 (количественным).
 Й САМО НЄ ХОЧЕ ВЫМИТАТЫСЬ. ТКЕ НАGЛЕ!
 


Рецензии