Вивфлеемская история. 2

Е НЕ ВЫСВИЧЬЮЙЭ.
БО ВНЫ В ГОКРУГЛСК ПРОСТО НЕ ВПЫС'ЮЙТЬСЬСЯ.

И ПОТОМУ ЛЫШ ТУЛЯТЬСЯ ДО НЕИ НЕ ПРЫЛЫПАЮЧЫ.

Й ТОМУ СПАСАЮТЬСЯ ВИД РОЗПЫЛ'В'Е'НА.

НУ Й ОТ. ПРЫЙШЛОСЬ МНЕ ДУМАТЬ'В'ТI ЯК БЫ В ЦИМ .... (О, см. Илл.) ТАК SЛЕД
ПЕРЕРОБЫТЫ ЩОБЫ И ЙМУ БЛО В'ДЕ ЦВО СЬБ В ВСЕ ПРЯТАТЫ,
НО ЩОБЫ Й МНЕ БЛО З ЧОГО СВ'Е ЧЭРЭВО ВЫМРИЮВТЫ.

БО ТЫКЕ .... (О) МЯ НЕ УСТРАЙВ'Е.
У ТКИМ МНЕ НЭ ВПРОСТРНО.
Я В НИМ СВ'Е СЬБЕ НЕ ЧЮЙСЬТЬВЬЙЮ.
Й НЕ БАЧУ ПОТОМУ ТЕ Ч АКЕ В'ВЫД'З'МРИИ'ЙТЬЦЯ.

А НАЩО МНИ Ч ЙКЕСЬ С'ЮРПРЫЗНЭ.

МНЕ НАДА ТИЛЬКЫ ПРАВОСТРЭРНЬ'НЕ.

БО МОЕ Г НАПРАВЛЕНЭ В'ТУДЫ.

И Я НЕ ХОЧУ ЙГО КАЖДЫЙ РЗ ПЕРНАПРАВЛЯТЫ В ЗАЛЕЖЫНСКИ ВИД Ч.

ЕМУ Ж УСЬЁ РИВНО В ЙКИМ БЫТЬ'БДЭЄ.

ОНО ЖЕ ВЖЕ И ПЕРЕЛОМАНЕ Й SIАЙМТРЫЧ'В'НЕ (типа: симметричное).

И ПОТОМУ Я МУШУ ЗА НЫМ В'СЛЕД'ЙТЫ ЩОБЫ ИКШО ОНО У ЛИВО ПОДЫВТЬСЯ,
ТО ЙГО УССсОВВИСТЫТЫ.
ТО ЕСЬТЬ. ТАКЕ ЕМУ СКАЗАТЫ:

"Й ЧО ТЫ ТАКЕ ГЕЙГОЙИSSТЧ'В'НЕ. ТОБИ УСЬЁ РИВНО В ЙКИМ БЫТЬ'БДЭЄ.
ННО МНЕ Ж НЄ ВСЬЁ РИВНО!
ЧГОГО ТЕБЕ МИЙ ЙНТЄРЄС У НЕ НЄ ЙНТЕРЕСУЕТЬ?!
ТЫ ЩО? - ХОЧЕШ БЫТЬ'БДЭЄ БЕЗ'СОВЬСНМ?!!
ДАВАЙ, ДАВАЙ! ТА ТИЛЬКЫ ЗНАЙ: ТЕБЕ НИХЬТО НЄ БДЕ ЛЮБЫТЫ!!!
БО ЩОБ ТЕБЕ ЛЮБЫВ ХЬТЬ ХКТОСЬ ОДЫН ТРЕБА ХАТЯ Б ОДНЄ ЧЫСТЕЕ ТЄ У СОБИ МАТЫ.
ЦЕ Ж ТЄ НЕ З НЕ. А З Н. А Н ВОЦЕ БАЧЫШ ЯКЕ: .... (см. Илл.)
ДА ДА! ПУЛЬКАТЭЄ!!!!
ТО ЕСЬТЬ. ВОНО ВСЕ БАЧЫТЬ!
И ЩО ЦЕ ЗНАЧЫТЬ?
....
МОВЧЫШ. НЕ ЗНАЕШ.
У ТОМ ТО Й GЕЛО!
БО ЯКБЫ ЗНАЛО, ТО Й МИЙ ЙНТЄРЄС БЫ РАХУВАЛО А НЕ ЛЫШ СВИЙ.
ТАК ВОТ. ВОНО ТО БАЧЫТЬ.
А ТО ЦЕ ШО?
....
ОЙ! ТОЖЕ НЕ ЗНАЕШ?!
НУ ТЫ ЩЕ ЙКЕСЬ ЗОУСЬМ НЄ ЗРИЛЕ У ПРАВЪМ!
ТРЕБА ТОБИ В'ТУДЫ НАПРАВТЬСЬ.
Й ВТАМ ТЫ ЗЫ НЫМ УВСТРЬТЪШСЯ.
И ВНО ТОБИ СЕБЕ ПОКАЖЕ ПРО СЬБЕ РОЗКАЗ'ЮЧЫ.
ТАК ЯК? ПИДЕШ?
....
НУ ТО ЙДЁМ РАЗМ. БО Я АКРАЗ В'ТУДЫ НАПРАВВСЯ."

ВОТ ТАК. ПРЫХОДЫТЬСЯ Й ХЫТРЫТЫ.
БО. АНУ ЯК ЗААРТАЧЫТЬСЯ!
Й ЩО ТДЫ РОБЫТЫ?! СЫЛОЙ ВБЕДЫТЫ?!
ТАК ОНО Ш'ЮМ ТАКЫЙ ПАДЫМЭЄ..
ЧО ЦЕ, МОЛ, ВОЦЕЙ ОТ ГОЛОД ВЖЕ НЫМ КАМАНДУЕТЬ?!
ОНО У Е ЩЕ НЄ ПРЫЕДНАНЕ!
ОНО
(см. В.и. 3.)


Рецензии