Ти цiлувала моi губи...

Ти цілувала мої губи,
Торкалася до тіла ніжно,
Я думала, що мі подруги,
І все тобою лиш кипіло.
Я покохала твої очі,
Які так лагідно дивились
І всі ті безперервні ночі,
Які у тіло моє лились.
Я обережно так збирала
З чудових ніг блискучі перли,
Солодкий мед с тебе локала
І берегла все що ми мали.
Твоє волосся заплітала
І слухала твої розкази -
Без тебе сенсу я немала,
А ти мене лише впивала...


Рецензии