Хха оссо

- ЧМУ ВАМ СМЕШНО?

- ЙЗЗА ЦЁГО О.

- ОЙ! Я ТАК УСТАЛА АБСТРАКТНО РОЗСУЖДАТЫ!!
У ГОЛОВI ВСЁ ПЭЄРЭЄПУТАЛОСЬ!!!
Я НЕ СПОСОБНА V"ВЖЕ ПЫСАТЫ!!!!

- ТАК ЦЕ Ж АГОНIЯ!

- АХХ ЕСЛИ БЫ!

- ТАК ПРЫГОТОВЪСЯ СОН СВIЙ РОЗВIЯТЫ!

- ЧЫ ПРАВДА ЦЕ? ЧЫ ЗНОВ ЛЫШ БРЭЄШЭЄТЭЄ?

- КУДЫ Ж ЩЭЄ?!!!

- Я Й ЩЭЄ ЗМОГУ ТЭЄРПIТЫ, ЛЫШ БЫ РОЗСУДОК НЕ ПОМУТНIВ.

- ОТ ТОБI Й НА! НО НI!!
ХХВАТЫТЬ ХВАТАТЫ ЦЕ ВСЁ ЛЫШЭЄ СОБI!!!!
В НАS ТОЖЭЄ ЕСТЬ АМБIЦЫЇ!!!!

- НУ I IДIТЬ НА МОЕ МИСЦЭЄ!!!!
Г.. ДУМ"ЮТЬ, ЩО В"ТУТ ЩОСЬ IНТЭЄРЭЄСНЭЄ!

Примечание.
ВСЁ, ЩОСЬ - местоимения субстантивированные.


Рецензии