Последняя точька

- ОЙ! МОЖНА ПОДУМАТЫ!..

- НЭЄ ВЕРИШЪ В ЦЕ?

- ОЙ, НЕ СМИШИТЬ МЭЄНЭЄ! ЗНОВ БУДЕМ ЛЫШ ПЫСАТЫ!!

- НЕТ, НЕЛЫШ!

- ЛАДНО, ПОБАЧЫМ.

- ХОЛОДНО, ДУЖЕ?

- ТЭЄРПЫМО.

- ХОЧЕШ ЗНОВ СПАТЫ?

- А ЩО ЩЭЄ РОБЫТЫ?

- ОЧЬЧI ВIДКРЫТЫ!

- ВЫ ЩО? - МНЭЄ ЗБУДЫЛЫ?

- АЯКЖ!

- НУ Й НУ ВАSS!

- МОЖЕШ РУГАТЫСЬ?

- НЕТ, ЛЫШ ВЗДЫХАТЫ!

- НУ ТТАК ДЫШЫ!!

- ОЙЙ!!!

- МОЖЭЄШЪ ВСТАВАТЫ!!!!

- НУ ПРАМО ШЧАС!!!!!

- ПОЧЬТI ЧТО ТАК!

- НУ З МЕНЕ ХВАТЫТЬ.


Рецензии