Эмпедокл Юс в стихе

 КАЛЛА КАК'ОЙS МЭНА КАР'ТА.
 
 МЕ ЛЕЙ ККА'ТЭ!
 
 АПІSСТЕР О'ЇSС ІНН ОСС ДЭ ПАР ЙМЕТЭРНІСС Ее ЛЛОПОСС ТА.
 
 Й. ПІ З ТО.
 
 МАТАР МОЙ!
 
 Ё ЗІS!!
 
 ГНО О!ЙДІАС!!!
 
 И. О!ЭЄНТОС!!!!
 
 НОЙЇ ВSSІ В! ЛОGОСІ.
 
 ТЭЄРРА У ГЕННІ.


Рецензии