Наша пicня

Неможливо пісню проспівати
Без чарівних і чудових слів.
Неможливо пісні заважати,
Забувати рідної неньки спів!
Коли пісня до души не лине,
І тебе не гріє, а лякає,
Мабуть в пісні тій слова брехливі,
І тому до серця не лягає.

ПРИСПІВ: Хай весь світ співає разом,
 Краще стане всім одразу.
 Хай танцюють і гуляють,
 Україну привітають!

Наша пісня нас не забуває,
Полум`ям несеться в світі днів.
Янголом у душу заглядає,
Кожному дарує сяйний спів.
Українська пісня - молодіє,
Можє і до дому повернути.
Наша пісня серцем володіє,
Від "Калини" до "Червоної рути".

ПРИСПІВ: Хай весь світ співає разом,
 Краще стане всім одразу.
 Хай танцюють і гуляють,
 Україну привітають!


Рецензии
Світлано, а мелодія є на Ваші пісні? Цікаво було б їх послухати.

Тамара Шевченко   24.06.2010 00:25     Заявить о нарушении
Тамарочко, на жаль я свої пісні співаю тільки сама для себе. Як би можна було б запропонувати комусь іншому, щоб усі почули, була б дуже рада. А записати так, щоб можно було послухати не вмію. От такі справи.
Дякую вам.

Светлана Мулюкова   24.06.2010 01:50   Заявить о нарушении