Еs

- ЧО СЛОГ ОЦЕЙ МНЕ ТТАК! НЕ НРАВЫТЬСЯ?

- БО ЦЕ НЕ ЭЄS ЙКЫЙ"КОГО"ЙКЕ ТЫ ТТТАК ЧЭЄКАЕШЪ!

- ТАК ЭЄS ЦЭЄ ВРЕМЯ?

- З АТОМА Ю.

- А ЩО З ЧЫСЛА?

- ЦЭЄТЭЄРЦ І Я.

- ТАК Я ВЖЕ ЦЭЄ ВООБРАЗЫЛА?

- Й НЕ ЛЫШ НА МЯГКЫЙ ЗНАК!

- ТАК ЧО Ж ЦЭЄ ТИЛЬКЫ ЕS?!

- БО ТЫ ЩЭ ОБРАЗ НЕ СТВОРЫЛА В ЯКЫЙ ВIН УВВIЙДЕ.

- ТАК ХАЙ ЦЭЄ Й БУДЭЄ Ъ.


Рецензии