Вiра

 
 В маленькому дiлi
 великая вiрнiсть
 хай завжди живе.
 З малого велике
 завжди виростае
 велике маленьке
 завжди величае.
 В повазi й пошанi
 вiра зростае,
 як квочка курчатка
 пiд крила ховае,
 як мати дитятко
 свое обнiмае-
 так вiра велика
 з малоi зростае.


Рецензии