Эф крылья

- ТАК ТЫ ЧЬS ВЖЕ ОКРАС'SЫЛА?

- АЖЪ ДАЛЬШЭЄ'НЕКУДА!

- НУ ТО ТОГДЫ ЭЄ (знаю'ЩЭЄ) ПОЩЫТАЙ!

- ТАК ЕТО Цэ8?

- ДДА. (шесть) КВАРКОВ, (два) ВОДОРОДА Й (йдын) У.

- I ЦЭЄ ВSCЁ АТОМ ЭЄ?

- А ЯКК ЖЭЄ Ж ЩЭЄ!?!

- НО ЩО ТКЕ ЭЄ ВВО!Цэ8ЭЄ?

- БЄЭТАОдва!!

- ТАКК КISЛОР9ОдД ЦЭЄ ЛЫШЪ ЭМОЦIЯ З Ю правэє (т.е. спящий водород; духхоуне),
ННО ЩЭЄ НЕ ЧЮВСТВА?!

- НАВЕРНО ТАКК!?


Рецензии