З Йегуди Амiхая. Старий сарай для iнструментiв

Що це? Старий сарай для інструментів? Ні, це велике пережите кохання.

Турбота та радість були тут разом,
у цій темряві
і Надії.

Можливо, я був тут колись раніше.
Я не наближався, щоби дізнатися.

Є голоси, що кличуть із мрії. Ні, це велике
кохання. Ні, це старий сарай для інструментів.

-----------------------------------------------------

Old Toolshed

What's this? This is an old tool shed. No, this is a great past love.
Anxiety and Joy were here together
in this darkness
and Hope.

Perhaps I've been here once before.
I didn't go near to find out.
These are voices calling out of a dream. No, this is a great love. No, this is an old tool shed.


Рецензии
"...Ні, це старий сарай для інструментів..." - очень!

Ольга Шмаль   09.02.2008 14:23     Заявить о нарушении
Так, це старий сарай. і більш нічого:( Нажаль, чина радість.:)))

Ирина Гончарова1   10.02.2008 22:08   Заявить о нарушении