Розтопити лiд

Нігтями по шкірі - кривавий слід...
Погляд несвідомий - в інший світ
Я ламаю стіни щоб знайти себе
Радісно всміхаюсь, хоча й в серці зле
Ще й пісні співаю, та чомусь сумні...
І ковтаю сльози - не віддам тобі!
Аби не отруїтись, встояти аби...
Розтопити лід у ...води живі


Рецензии