Усе мине

Усе мине, і радість й горе.
І біль і щастя... все мине
Не бійся обирать дорогу,
Бо час іде, бо час іде...
Не дивиться на те, що втома
Скувала рухи, шлях - в крові
І дивна суть: ти йдеш до дому
Йдеш на завжди, йдеш на завжди...


Рецензии