Надоело

Безглуздо, тупо все,
Набридло це життя,
Я вже не хочу замалёвувать ,
Усi пустi мiсця.
Менi набридла маска,
Та зняти не можливо,
Закiнчилася краска,
I треба вже пiти красиво.
Рожевi окуляри,
Геть зовсiм потускнiли,
Вже мрiей не живу,
Вже душу вбили.
Вона померла вже давно,
А зовсiм я й не знав,
Бруднилася в лайно,
А я настирлево кохав.
Благав я бога о коханнi,
Тепер я не благаю,
Я прошу сил пiти,
Життя я бiльше не кохаю!


Рецензии