Три слова про кохання

Я бачила тебе в моєму сні,
Колись давно , але й донині,
Я пам'ятаю всі ті дні,
Коли весь світ чув наші мрії
Коли ти клав в мої долоні
Морські дари солоні...
І шепотіло небо нам й пророчило зізнання,
Коли ти вперше їх сказав
Три слова ПРО КОХАННЯ...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.