Вiкторii

 В цей день найкращий на землi,
 Я хочу пташечку маленьку,
 яка живе в твоiй душi,
 тихенько й нiжно попросити
 шухляду радостi вiдкрити.

 А ключ який ii нам вiдкривае
 навiки загубити.
 Нехай цi очi веселяться
 i випромiнюють добро,
 нехай веселкою iскриться
 навколо все твое майно.

 Нехай цi губи промовляють
 самi найкращii слова
 i щедрi люди наповняють
 навколо всi твоi дiла.

 Mаленька гарна нiжна пташка,
 яка живе в людський душi,
 нехай танцюе на двох нiжках
 щоднини у твоiм життi.

 Хай крила широко розправить,
 наповнить груди всi твоi
 нехай любов вiзьме тебе в обiйми
 i пронесе по всiм життi.


Рецензии