Сни в Снах

Намальовані сни,
намальований вітер,
аквареллю сполоханий світ
споглядає прозора душа,
умостившися з краю
на цямрині Долі…
---
Неозору ріллю небокраю
засівають зірками Боги.
В чорну воду занурився розум..
У мандрівку відвічну руша,
скуштувавши нектару латаття,
сивокрилий тендітний метелик...
---

Стеля Дому Небесного
вкрита смарагдом.
Радосинь - навкруги,
і Священна весна...
Крізь веселку над лугом
посипався дощик.
Дочекався і я вороття
у казкову Країну Дитинства...
---
«дощику-дощику,
зварю тобі борщику»,
крапивою-лепехою
рани зеленьком загою
---

Ти прийдеш, увірвешься як вітер
Віти втомлені зашелестять
Стила ніч загуде і думки полетять
На крильцятах сполоханих літер

Ти народишся, прийдеш нежданно
Данний Богом, наш Юний Королю,
У театр сей абсурду, де граємо ролю
Ненависну таку і жадану...


Рецензии
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.