Мечта

Кожен день, як відкриваю очі,
Бачу я тебе, як у ві сні.
Твої руки, твої ясні очі,
Ті, що я кохала у пітьмі.
Час минув, тебе не відчуваю,
Ти далеко і, мабудь, не сам,
Але, що вже вдієш, я кохаю
Мрію, що розтанула. Ти сам
Винен в тому, що, нажаль, не разом
Зустрічаєм вечір та зарю.
Ти скажи мені отак, відразу
Любиш ти мене чи ні? Молю:
Не гукай, коли чуттів немає,
Не пиши, якщо не маєш слів,
Але від душі тебе благаю,
Повернися, якщо так цього хотів.


Рецензии