Янгольське пiр я - Парасоля для долi

Янгольське пір’я накрило – криком знекрилені й холодом,
грілись у серці провісники волі побожних небес.
Тіло думками палили, тліли в душевному голоді
та промовляли молитвою: як... умирав та воскрес.

В пальцях пригублена віра між сторінками завітними
переписалась покорою, вірністю тільки Йому.
Очі – розгублені, сірі, зір посилали за квітнями –
та повертався самітником, вів за собою "чому"...

Світе в Господній долоні – зерня Добра та Незрілості,
в полі родючого Всесвіту віри стеблом прорости,
викупай колос в осонні, вигойдай муки у милості
і над Вертепом за правдою янгольське пір’я впусти.

30 Листопада 2007


Рецензии
Світлий вірш! Сіє надію...

Янгольське слово, як зоряне світло, -
Віру рятує від темряви зла!
Усмішка долі стрічає привітно
Тих, кому віра натхнення дала...

З повагою,

Корнейчук Пётр Ефимович   03.12.2007 13:57     Заявить о нарушении
Чудові та щирі рядки,
Вірою ми сильні!
Дякую,
П. Петре

Юрий Лазирко   04.12.2007 00:14   Заявить о нарушении