Я намалюю почуття до тебе...

Я намалюю почуття до тебе...
Ось бачиш, ледве листя клену шелестить...
Птахи здіймаються високо в небо,
Сльозинкою росиночка бринить.

А ось, поодаль, там у травах,
Цвіркун тріскоче про мою любов,
І квіти в розмаїтті барвах,
Купають подих щастя знов і знов.

А там, на одлі, біля річки,
Гуркоче тихо очерет,
Й багаторічная смерічка,
Із листя створює намет.

Ти подивись сюди скоріше..!
Ген видно поле туманить,
А навкруги блаженна тиша,
Прислухайся, хоча б на мить.

Веселка-барва, після зливи,
Дарує світу кольори,
Від того сяйва всі щасливі,
Від післязливної пори.

І вітерець ледь-ледь щекоче,
Твого обличчя красоту,
Немов би натякнути хоче,
Що я кохаю саме ту.

Так от, кохана, глянь в віконце,
І вітром подих поцілуй,
А погляд простягни до сонця,
І що, малюєш, те й відчуй.


Рецензии
Замечательное стихо! Очень понравилось!
Приятно познакомится:)
С теплом,

Валерия Арабаджи   27.02.2008 19:51     Заявить о нарушении
Благодарствую. Мне ооочень приятельно!
Взаимно, мне тоже очень приятно!
Всегда буду рад видеть Вас у себя!
А сейчас...я иду к Вам :-)))

Сербин Олег   03.03.2008 10:34   Заявить о нарушении