50! укр

Дуже рідко вдається за довгим столом
В Оклахомі зібрати гостей,
Але рідні і близькі зібрались гуртом,
Бо святкуємо Ваш юбілей!

Із п'яти та нулю Ваш складається вік,
І над Вами — Господня рука.
Вас шанують щодня два сини й чоловік
І — з недавнього часу — донька.

Мов троянда з далеких заморських країн,
Що, розквітнувши, радує всіх,
Ви вкрашаєте саму горласту з родин,
Де з чужих швидко роблять своїх.

В день народження щастя на довгі роки
Традиційно бажають усім,
Довгих років життя, і здоров'я завжди,
І від Господа благословінь.

Тож під вигуки та поздоровчі пісні
Щиросердно бажаємо теж —
Залишайтесь незмінно в душі молоді
Ще так років з півсотні, не меньш!

Оклахома 2007


Рецензии