Омана - Збiрка - Парасоля для долi

Омана – вижбурну журбу та оживлюся,
відкам’янію в серці, вмиюся в спокуті,
віддамся домислам чужим, згорю в спокусі,
приймуся в кожнім русі – від лагоди до люті.

То манна, млива повний міх – мінлива злива
напружує чимдуж примруження на лицях.
Кмітливе око стежить біг – стежина живо
біжить обжита житом. Життя – неначе сниться...

Туманно розтлумачує прожите рада –
чи піддаватись волі, чи зрадити заради...
Небесний камертон звучить та душу надить –
отрушу біль в омані, позрушу тиші владу.

О, Панно, Нене Німоти, – думки на постріл,
я їх тримаю міцно, виповнюючи груди.
Ти сповідь неприкована, на слові гостра,
Ти відголос небесний... чи пристрасті полуда.

26 Листопада 2007


Рецензии
Тут справжнє царство затишку і натхнення!
Дуже сподобалось!

Щиро...

Корнейчук Пётр Ефимович   27.11.2007 14:53     Заявить о нарушении
Дякую,
Утішений, коли хоч на хвильку Вам було затишно.
"тиша" і "затишно" - які це можуть бути різні поняття...
Шануймося,
Л.Ю.

Юрий Лазирко   28.11.2007 17:28   Заявить о нарушении