Про все подумай...

Я не бажаю більше сліз,
В житті нікому не бажаю.
Тебе побачила колись,
Тепер лиш розум Я втрачаю.
Я не кажу,що Я кохаю,
Я може й навіть не люблю.
Немов свіча повільно Я згасаю,
Лиш бути поряд тебе молю.
Я розумію,що ти кохаєш,
Всім серцем дівчину свою,
Ти вже мене не помічаєш,
Хоч поряд Я завжди з тобою.
Не забувай,що завжди допоможу,
Ти в серцi місце збережи.
Все тільки ТИ змінити можеш,
Про все подумай, i скажи!...

Про него...
(23.11.2007)


Рецензии