На чорному тлi неба розцвiта мiсяць

На чорному тлі неба розцвітає місяць
Сипле срібло в холоді омани
Замирають звуки над заснувшим листям
Скоро вже зима прийде за нами...
Кутаюсь в старенький, теплий светер,
вже так звикла до старих речей...
Шепче вітер давні таємниці,
Загубившись в вічній загадці ночей


Рецензии