Розколотий св т

Розколотий світ – і більше нічого,
Немає любові, немає тепла.
Ніхто не витримував суму такого,
Бо в ньому не бачиш ти сенсу життя!


Розколотий світ – розколоте серце,
І кров’ю залита безсмертна душа.
А горе у рану підкидує перцю,
Щоб точно замучила й вбила вона.


Розколотий світ – смертельна хвороба,
Й душа вже здійснила останній політ,
Набралася сил, відпустила негода,
Але вже розпався розколотий світ.


Рецензии