А годы идут...

А РОКИ ІДУТЬ...

* * *

Два роки Революцiї, Майдану...
А овочі знов змінюють личини:
Торік оранжевіли баклажани,
Зате тепер синіють апельсини!

Листопад 2006


* * *

Три роки вже перевороту скоро...
Пани, "б'ючись", "рішають то да ето",
Хамелеони - наче світлофори,
А в сім'ях мужиків тріщать бюджети.

Жовтень 2007


Рецензии