Сатиру писать - разумеется, грех...

* * *

Сатиру писати - звичайно, що гріх:
На все ж воля Божа - то нащо насмішки!..
Але до іронії хист як на сміх
Пером моїм править, мов конями віжки.
За все Тобі, Господи, щира хвала.
Надіюсь, мені, шалапуту, пробачиш,
Що кривдникам ницим і світові зла
Під тиском таланту пером "даю здачі".


Рецензии