Вперед на грабли?

ВПЕРЕД НА ГРАБЛI?

Якось одного дня - чи може, й нічки -
Компанія сиділа, випивала.
Наприкінці до одного п’янички
Цікава мрія раптом завітала.

Чому б щось геніальне й не загнути?
І думкою він поділився тою:
- Якби ж я міг всі гроші повернути,
Що за життя усе пропиті мною!

Його спитав один співкомпанійник:
- І що з грошима тими ти зробив би?
Здивовано плечима знизав мрійник:
- Та як це „що”? Відомо, що - пропив би!

...Ну от. Торік пропрезидентські сили
Хоч мали більшість у Верховній Раді,
А дульки коаліцію створили;
Причина ж зовсім не в Мороза „зраді”.

Втім, „Наша Україна” й БЮТ щозмоги
До виборів крокують дострокових -
Змарновану безглуздо перемогу
Надіються вони здобути знову.

Та більш ніж половиною мандатів
Якщо ці сили навіть опанують,
Що зроблять зграї їхніх депутатів?
Гадаю, перемогу знов змарнують!

Липень 2007


Рецензии