Синие куплеты

СИНІ КУПЛЕТИ
про покращене життя, добробут і так далі

"Синяки" з Донбасу міст
Україні роблять... ріст!
А читач мене благає
Їх човпти у гриву й хвіст.

Постараюся, мабуть.
В того росту дивна суть:
Швидше ціни на товари
За добробут наш ростуть.

Темпи розвитку... Невже?
Промисловість береже
Темпи скромні. А надходжень
Маса з митниць у бюджет.

Що ж завозять через них
Для доходами низьких?
Туфель раз узутись гори
І бананів кормових...

На ЗахУкрі як живе
Експорт? Вже сконав сливе?
Нині наче лиш донецьким
Повертають ПДВ.

Уряд турботливим є!
Хто від цього виграє?
Підприємствам "в дошку синім"
Преференції дає.

Щось на Сході - брехні пріч! -
Бідних більше. В чому річ?
З ними кліка раз "ділилась" -
На Майдані цьогоріч.

Синь-брошурки - чудеса!
В них малюночки - краса!
Передвиборна програма.
Є ж потреба в голосах...

Та для чого ж від ПР
Йдуть насправді у ВР?
Чисто бабки відбивати,
Вкладені в прохід тепер?

Ну, читачу, так собі
"Інвектив" оцих набір?
Все ж на НУНС і БЮТ сатира
Цікавіша, далебі...

Вересень 2007


Рецензии