Украинские танка

УКРАЇНСЬКІ ТАНКА

* * *
Я Президенту
"Мій дорогий!" сказати
Всім серцем прагну!

За кошт казни жирує,
А я платник податків.

* * *
Народ бідує,
А Ющенків Андрюха
Живе в едемі.

Бо Президент Народний,
А тин такий, як хата.

* * *
Сердечна Леді
В одежі білопінній -
Мов наречена!

З дияволом обману
Навіки заручилась.

* * *
На газ не хочуть
Демократичні сили
Цін щонайменших.

Завдання Вашингтона -
З Росією порвати.

* * *
Будую в Хімках.
Ти на Тверській путаниш.
Ми українці.

Тебе не покохаю:
Жде в Сумах жінка грошей.

* * *
Якщо сьогодні
Не стане Тимошенко
Прем'єр-міністром...

Вона не ЗРОБИТЬ ЗАРАЗ,
Зате наробить потім.

* * *
Недоторканність
Лише глави держави
В нас абсолютна.

"Закон для всіх!" - цікаво
Мені від нього чути.

* * *
Гарантом бути
Закону Верховенства
Він присягався.

На Біблію клав руку,
Об клятву витер ноги.

* * *
У Регіонах,
Мов справжні наркомани,
Жадають "ширки"*.

З противником єднатись -
Порожняку не гнати.

* * *
Міркують досі,
Хто отруїв підступно
Главу держави.

Тремтіть, особи перші
Усіх держав планети!

Жовтень 2007
_______
*"Ширка" (розм.) - широка коаліція (мається на увазі, фракцій Партії регіонів і блоку НУНС).


Рецензии