Мегасерпентарий единомышленников

МЕГАСЕРПЕНТАРIЙ ОДНОДУМЦІВ,
або ПЕРЕД ЧИМ ОБ'ЄДНАЛИСЯ?
Зрозумівши, які гонорові
Та обмежені в нас демократи,
Хтось із древніх сказав: винятково
Розстріл може їх всіх об'єднати.

І згадаймо: підтверджень чимало
Достовірності слів цих, нівроку!..
То що ж літа цього спонукало
Формування демсил мегаблоку?

Янукович круту має вдачу
І на виборах, певно, роздавить
Поодинці тих друзів, одначе
Їх до стінки усе ж не поставить.

То яка ж небезпека, смертельна
Для його опонентів, нависла?
Лиш наївному в голову стрельне,
Що тремтять за зарплати і крісла.

Щось їм "донів" несе перемога,
Мабуть, справді страшнюче і грізне!
Порошенки за свій, а Балога
За "кришований" трусяться бізнес?

Чи імпічмент чекає месію,
Тут же будуть на Банковій зміни,
Після чого хай панство не мріє
"Порулить" кораблем Україна?

А найгірше, що Сем, котрий Дядя,
Не простить з демократів нікому,
Як із мегапоста скинуть зятя
Без погодження з Білого Дому?

Їх за дещо підвісять? Про вето
На такі покарання не чути,
Якщо йдеться про маріонеток:
Можна їх як завгодно смикнути...

Хто ж надумав ряди об'єднати?
"До кісток помаранчеві" перці,
Бойовий чаєман-Термінатор,
Казна-хто з Україною в серці...

Голосуй! Їжаки із вужами -
Суперсхрещення всякої тварі.
ОДНОДУМЦЯМИ суне в парламент
Цей колючо-слизький серпентарій.
Серпень - вересень 2007


Рецензии