Дараваньне

Ад сем’яў адарваныя,
Рукі заламаныя
Даруюць вам.

Да крыві пабітыя,
Брудам лжы аблітыя
Даруюць вам.

З Радзімай разьвітаўшыся,
Душу не прадаўшыя
Даруюць вам.

Да костак схуднелыя,
Валасы сьсівелыя
Даруюць вам.

Ў жыцьці закатаваныя,
Жывымі пахаваныя
Даруюць вам.

Па сьмерці ўваскрослыя,
У нябёсы ўзьнёслыя
Даруюць вам!


Рецензии