Зимовий етюд

Намалює мороз на моєму вiкнi
Вiзерунки i квiти й краї чарiвнi.
Все надворi завмерло, неначе вi снi,
завiрюха спiває зимовi пiснi.
Завiрюха спiває зимових пiсень
Снiг iде та iде хоч вночi, хоч удень.
Засипає дороги, будинки, лiси.
Все навколо в полонi цiєї краси.
Все навколо в полонi цієї зими,
на яку дуже довго чекали всi ми.

Зима 2006/2007


Рецензии