Чи сплю - Збiрка - Краплi Всесвiту

Серце. Жаль на дно дрібоче,
нагострила тиша грані.
«Я не сплю?» –  питають очі.
В чорній плахті квола пані
ніч – монахиня старенька
відчинила двері храму.
Сплю, бо бачу небо, ненько.
Сплю, бо Ви є поруч, мамо.

12 Квітня 1990


Рецензии