Громадянин

Громадянин

Я громадянин цієї країни
А цю країну звуть Україна
Люблю її я усім серцем
Любов мою можна зрівняти лиш з перцем
Гаряче так я люблю її милу
Обожнюю я її сизокрилу
Мені вона люба була й завжди буде
І я цо країну в житті не забуду
З нею у серці я буду жити
І до кінця віку буду любити
Із нею в своє я майбутнє порину
Її я не зраджу і не покину
Її громадянином я завжди буду
За її права я боротися буду.

Не зраджу її я і не покину
ЇЇ громадянином в серці загину!


Рецензии