Присмак фейхоа

У спогади порину:
Колір фейхоа,
Присмак лимонаду,
Лагідні слова.
Згадую щоночі
Кави аромат,
Хижі темні очі,
Твій бокал. Мускат.
Зверхній дикий погляд,
Темний силует.
Розчерком автограф.
У кіно білет.
Кольорові мрії,
Замовчані слова.
Може це кохання,
Зі смаком фейхоа?


Рецензии