По Трэба

 
 - ВЫ ТЭЄ Ж ВАРУЕТЭЄ, А НЕ ЛЫШ ДУШШЫ!!!!
 
 - ТЫ Ж ПЭЄРША Н'НАЧАЛА!!!!
 
 - ЩЩЩО - ОСУЖДАТЫ?!!!
 
 - НННЕТ - ВОРОВАТЫ!!!!
 
 - НУ ДА?!!
 
 - Й ДЮХХIВ НАВЧЫЛА!!!
 
 - АГГА!!
 
 - ДА - ДА! I ПОТОМУ У ЦЫХ ПСIХХА З Я ЗВЫЛАСЯ,
 А У ТЫХ УММ.
 
 - I ПО ЯВЫЛОСЬ.
 
 - I SCЛЕ.
 
См. Иллюстрацию


Рецензии