***

 Хвиля огортає з головою
 І вагатися немає сенсу,
 Ти стрибаєш знову вморе,
 Відчуваєш як стукає серце.

 Біль у суглобах і біль у грудях,
 Недостатньо кисню в легенях
 Ти втрачаєш свідомість, Боже,
 Чи завжди так буде?

 Але згодом такий знайомий
 Голос скаже тобі на вушко
 «Не треба боятись мене,
 Я – кохання, твоя рятувальна шлюбка».

 І тоді понесуть тебе хвилі
 У далекий світ барвів-квітів,
 У блискучий і теплий ранок,
 Що у росах вмивав свої вії.

 Врятувавшись, запам’ятаєш
 Гостре скло на межі зі смертю,
 І навряд чи захочеш далі
 Грати в гру під назвою «жити чи вмерти».
 (Дякую Вові)

 


Рецензии
Чисто технічно "Ти стрибаєш знову вморе," - "в море", and then
"шлюпка"...

Юрий Лазирко   30.11.2007 23:27     Заявить о нарушении