яблука

Котяться яблука
Дитинство кричить...
Спить... На мить
На вічно вічність,
На спогад милість,
Мила...
Милий...
Яблука покотились
Червоні, як любов.
Кому любов смерть,
А кому сніданок.
Я не хочу писати про ранок.
Яблука на обід...і на вечерю
Я тобою химерю,
Моя хмаринка
Ти наді мною
Поливаєш мене водою
Вільною
Я стаю божевільною...
Набожною
Спитаю можна я?
Ну, зауважити!
-Будете брати?
 Скільки вам зважити?


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.