Молитва за Вкраину - укр

Молюся, Господи святий,
Благаю, Боже, не за себе,
А за Вкраїну, бо їй треба
Шалене море доброти.

Вже стільки винесла вона,
Моя стражденная держава,
Тож і на щастя має право -
Дісталось горя їй сповна.

Її терзали, як могли,
Ділили, Боже, на частини,
Та все ж лишилася єдина -
До цього часу зберегли.

Але в останнії роки
Наруги знов вона зазнала:
Все грошей "їм" і влади мало -
Терзають знову на шматки.

Вкраїна бідная моя
Знов бачить зраду і насилля.
Врятуй же, Боже, від безсилля-
Хай воля здійсниться Твоя.

Даруй країні доброти,
А владоможцям дай на розум.
Змінить життєву нашу прозу
На вірші допоможеш Ти.


Рецензии
Я поддерживаю Вас вэтой молитве!
У меня тоже есть:http://www.stihi.ru/2009/06/23/585.
Молимся!
Всех благ!

Людмила Дзвонок   06.10.2012 00:28     Заявить о нарушении
Почитала й Вашу молитву - гарно, від Душі! Спасибі!

Милая Людям   26.10.2012 20:50   Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.