Бо не в н

Не шукай вітра в полі тихого
 Не чекай ти до себе милого
 Бо не той, бо в кайданах кованих
 Не даруй почуття приховане.

Не віддай всі думки і дотики
 Не даруй свої сни і дотики
 Не йому, бо не треба мати це
 Не йому. Не віддай йому усе.
 -м-
Не чекай на його палке тепло
 Не чекай, не тобі віддасть його
 Не бажай, бо не з ним кохатися
 Не бажай – почуття ті маряться
 -м-
 Бо не той, не тобі призначений
 Бо не той – почуття розтрачене
 Бо не той – бо в кайданах на віка
 Бо не той – бо для нього ти не та

 Не шукай вітра в полі тихого
 Не чекай ти до себе милого
 Бо не той, бо в кайданах кованих
 Не даруй почуття приховане.


Рецензии