Як прийде св танок

1.Я напишу тобі свої думки на хвилях моря
 Я проспіваю свої посмішки тобі в мінорі
 Я розмалюю тіло подихом в морозний ранок
 І розчинюся у повітрі, як прийде світанок
 Я надихну твій погляд, щоб його теплом зігрітись
 Я намалюю подих, щоб у ньому розчинитись
 Я вся порину у твої думки і в них розтану
 І розчинюся у повітрі, як прийде світанок

2.Я подарую всі твої слова собі в спокусі
 Я буду малювати погляд, що мене примусив
 Бажати твої очі, твої руки до нестями
 Я буду відчувати подих твій вітрами
 Заповню твою душу до країв собою
 Для тебе стану теплою і ніжною весною
 Я буду пити твою ласку доки сили стане
 А потім розчинюся, бо прийде світанок.


Рецензии