Я благаю... несостоявшемуся жениху

Припини мої вірші читати,
Я не хочу як і ти страждати,
Може ти раніше і не знав,
але Я страждаю так,як ти страждав!

Серце краєш ти собі,завдавши болі,
Ти читаєш вірші моєї любові,
Не шукай мене більше не треба,
Я до тебе сама прийду з неба...

Ти забудь,все що Я говорила,
Я образити зовсім не хотіла...
Ти пробач,за все,що зробила,
Я досі почуття свої не звільнила...

Серце моє мені назад віддай..!..
Я благаю,більше не читай!..!!..!!!!!...(!!!)...


Рецензии
Серце моє мені назад віддай..!..
Я благаю,більше не читай!..!!..!!!!!...(!!!)... - Супер!!.. строчки!!.(!!)..

Молодчик!! дякую за токху!!

Юлина Билан   31.10.2007 23:41     Заявить о нарушении